En verden av underholdning

     
  I Discovery Norway ønsker vi å være folks førstevalg i jakten på gode opplevelser på skjermen. Som en del av det globale medieselskapet Discovery Inc. kan vi tilby en stor underholdningspakke med noe for enhver.  
     
   

DISCOVERY I VERDEN
De aller fleste har et forhold til TV-kanalen Discovery Channel, men Discovery, Inc. er mye mer.

Det som startet som en enkel vitenskapskanal i 1985, er i dag et globalt medieselskap som strekker seg over mer enn 220 ulike land og territorier, og som tilbyr verdens største utvalg av såkalt «real life entertainment». På godt norsk: underholdning fra virkeligheten.

Discoverys mål er å inspirere, opplyse og underholde seerne med innhold innen sjangere som reise, livsstil, vitenskap, oppussing, dyreliv, utforsking, true crime, sport og barneprogrammer.

   
       
       
  DISCOVERY I NORGE
Her til lands driver Discovery TV-kanalen TVNorge og strømmetjenesten discovery+, og mye mer!

TVNorge er flaggskipet vårt, og er det alt startet med for over 30 år siden, 5. desember 1988. Etter hvert utvidet vi familien med en egen kvinnekanal (FEM), en mannekanal (MAX) og en «voksenkanal» (VOX). Da vi i 2013 havnet under Discoverys vinger utvidet vi flokken med bl.a. verdenskjente kanaler som Discovery Channel og TLC. I 2015 ble også Eurosport del av gjengen, deriblant kanalen Eurosport Norge, så nå teller vi i alt 12 TV-kanaler. På strømmetjenesten discovery+ har vi samlet alt av underholdning og sport, mens på Eurosport Player kan du se bare sporten. Med appen GOLFTV kan du se verdens største golfbegivenheter. Vårt store spekter av innhold gjør oss til den største utfordreren til TV 2 i det norske kommersielle TV-markedet.
 
       
 


Vi skal gi folk gode opplevelser de vil dele med andre.

 
     
       
  HUMOR PÅ ALVOR
Vi ønsker å titulere oss som norgesmester i humor.

Men norgesmester er ikke noe man er, det er noe man var eller blir. Derfor jobber vi knallhardt hver dag for at TVNorge og discovery+ skal være det første stedet nordmenn går til for å finne latterkulene de trenger i hverdagen. Humor er blitt en viktig del av vårt DNA, og hos oss finner du flere av Norges fremste komikere i fri dressur.
 
       
     
  DET DU SNAKKER OM I MORGEN
Om det er storkampen i Eliteserien, utskeielsene i villaen på Ex on the Beach, den siste humorserien til Espen Eckbo eller den dramatiske finalerunden i 71° nord – vi ønsker å gi deg øyeblikkene du snakker om neste gang du treffer venner, kollegaer, slektninger eller tilfeldige folk på bussen. Alle setter pris på oppturer i hverdagen, og vi vil være førstevalget når seerne søker de gode opplevelsene på skjerm.
 
     
       
  HOME OF THE OLYMPICS – OG NORSK ELITEFOTBALL
På discovery+ og Eurosport finner du et bredt spekter av sport - fra norsk toppfotball til de store verdensidrettene.

Vårt mål er å tilby de idrettene nordmenn elsker mest. Derfor er discovery+ stedet hvor du finner alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen. Discovery+ er også «Home of the Olympics», og gir deg alt fra både vinter- og sommer-OL.

I tillegg gir vi deg muligheten til å følge golf-sensasjonen Viktor Hovland og tennis-kometen Casper Ruud på kloss hold, for discovery+ viser alle de store turneringene fra både golfens og tennisens verden. Discovery+ viser også de fleste av de store internasjonale sykkelrittene, WRC-rally med Oliver Solberg og mye, mye mer.
 
       
       
  LITEN, MEN STOR
Vi er 120 mennesker som jobber på kontoret vårt i Nydalen, det er ikke mange sammenlignet med TV 2s ca. 800 og NRKs ca. 3500.

Men vi får til utrolig mye likevel! At vi er TV 2s største konkurrent i det kommersielle TV-markedet skyldes delvis det flotte miljøet av produksjonsselskaper i Norge. De lager nemlig alt det gode TV-innholdet som vi bestiller fra dem.

Men mest av alt skyldes det et veldig godt samhold blant våre ansatte, og at folkene herbryr seg om sine kollegaer og om arbeidsplassen sin. For TV-kanalen TVNorge har vi valgt verdiene leken, real og oppfinnsom. Det er også verdier vi ønsker å ha på arbeidsplassen vår i Discovery – både i møte med hverandre og med de vi treffer gjennom jobben vår.
   
       

Om oss

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) is a leading global media and entertainment company that creates and distributes the world’s most differentiated and complete portfolio of content and brands across television, film and streaming. Available in more than 220 countries and territories and 50 languages, Warner Bros. Discovery inspires, informs and entertains audiences worldwide through its iconic brands and products including: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV and others. For more information, please visit www.wbd.com.

Copyright © 2008 – 2021
Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery

Besøksadresse:

Nydalen allé 37
0484, Oslo

Postadresse:
Postboks 4800,
0422 Oslo, Nydalen

E-post: resepsjon@discovery.com

Org.nr.: 831 193 042 MVA