1 split intro

Reklamefrie dager

Langfredag, 1. påskedag, 1. pinsedag og 1. juledag sender TVNorge ikke ordinær reklame. Disse dagene gis interesseorganisasjoner en anledning til å formidle sitt budskap via informasjonsfilm. Ønsker du å søke om plass til å vise film for din organisasjon? Les om reklamefrie dager, last ned tekniske spesifikasjoner og søk via skjemaet under.

Button tekniske spesifikasjoner

3 split info

Hvor lang kan filmen være?

Filmens lengde bestemmer dere selv, og så langt det lar seg gjøre brukes hele 5- eller 10-sekundere. Vanlige lengder er 10, 20 eller 30 sekunder, men maks. er 80 sekunder. Filmer med korte/vanlige sekundlengder vil kunne få flere visninger.

Kan jeg markedsføre vår virksomhet i filmen?

Til en viss grad. Det er ikke anledning til å ha med kontonummer eller inntektsbringende telefonnummer i informasjonsfilmen. Derimot kan informasjonsnummer og/eller internettadresse tas med. Vi kan ikke vise samme film som tidligere har blitt vist i kommersiell tid på TVNorge.

Hvor sender jeg filmen?

Filmen kan lastes opp til enten Adstream (Adstream.com), Adtoox (Adtoox.com) eller IMDcloud (imdcloud.net). For å gjøre dette trenger du en Nielsen kode (filmkode). Den kan bestilles her:

3 split info

Når er søknadsfristen?

Søknadsfristen er ca. 3 uker før den aktuelle dagen og ny søknad må sendes for hver gang. Påsken går under ett.

Er det mange som søker?

Ja, pågangen er stor og sendetiden er begrenset. Erfaring viser at det dessverre ikke er plass til alle som søker. Filmer som blir levert etter søknadsfristen vil ikke bli vurdert.

Noe annet jeg bør vite?

TVNorge ønsker at filmene skal gi en god seeropplevelse. Filmens kvalitet vil derfor bli vektlagt dersom vi må velge mellom flere.

Heading søke plass

Søk plass på reklamefrie dager:

skjema

reklamefrie dager

  • Velg alternativ i listen
  • Langfredag og 1. påskedag
  • 1. pinsedag
  • 1. juledag