Oljefondet – class ref -> code

Slik blir våren 2019 på TVNorge og Dplay

Scroll

story txt Oljefondet

Scroll deg gjennom menyen som blant annet består av oljefond-humor, nye flauser og forviklinger i ferie-Norge og et helt nytt talentshow for hele familien.

Oljefondet – class ref -> code

Oljefondet

TVNorge logo

story txt Oljefondet

Oljefondet er en humoristisk dramaserie inspirert av virkelige hendelser i den globale finansverdenen.

Serieskaper Harald Zwart har laget humor av de absurde situasjonene som oppstår når to ulike verdener kolliderer: storfinans versus sosialdemokrati, kynisk profittjag versus norsk politisk korrekthet.

Per Grepp (Thomas Gullestad) er den norske finansbransjens genierklærte wonderboy, og som sjefsinvestor i Statens pensjonsfond utland forvalter han daglig milliarder av kroner. Men Pers noe ustabile moralske kompass fører ham ofte ut i gråsonen.

I rollene finner vi blant andre Thomas Gullestad («Den 12. mann»), Kathrine Thorborg Johansen («Heimebane»), Marit Andreassen («Himmelblå»), Elias Holmen Sørensen («Askeladden»), Oscar-vinner Marcia Gay Harden («Miller’s Crossing», «Mystic River» og «Fifty Shades») og CNN-profil Richard Quest.

Neste Sommer – class ref -> code

Neste Sommer

TVNorge logo

story txt Neste Sommer

Det er duket for nye flauser og forviklinger i ferie-Norge når en av TVNorges største humorsuksesser gjennom tidene er tilbake.

Per Ivar og Eva har satt seg som mål å spare opp litt penger, men oppdager at det er fort gjort å falle for fristelser i lange, late ferieuker. Det hjelper heller ikke på økonomien at Per Ivar sier opp jobben i kommunen for å brygge øl.

Humordramaet Neste sommer tar utgangspunkt i den norske sommerhytte-tradisjonen, og spiller på intrigene som ofte oppstår når familien er samlet for feriehygge i litt for intime omgivelser. Hovedrollene spilles av Trond Fausa Aurvåg (Per Ivar), Janne Formoe (Eva), Eivind Sander (Terje), Pia Tjelta (Anki), Kristin Jess Rodin (Siggen) og Arthur Berning (Egil).

Helt perfekt – class ref -> code

Thomas Giertsen: Helt Perfekt

TVNorge logo

story txt Helt Perfekt

I herskapsvillaen på Oslos beste vestkant fortsetter Thomas og Ines desperate jakt etter det helt perfekte liv.

Men som vanlig dukker det opp plenty med skjær i sjøen. Hvordan reagerer Thomas når han oppdager at den kjekke svømmetreneren til sønnen går med en sokk i speedoen for å imponere Ine? Hva skjer når Thomas og Ine må stå på pinne for Dizzie Tunes-legenden Tor Erik Gunstrøm som flytter inn i hybelleilighet og ustanselig skal ha oppmerksomhet?

Tålmodigheten til Thomas får også kjørt seg når han leverer lopper med KrF-leder Knut Arild Hareide, som nekter å bære tungt. Dette er bare noe av det Thomas Giertsen og Ine Jansen må finne svar på i den nye sesongen av Thomas Giertsen: Helt perfekt. I serien om deres fiktive liv går gjerne ting fra vondt til verre når samlivets tilsynelatende små, ubetydelige problemer vokser seg fullstendig ut av proporsjoner.

Brille – class ref -> code

Brille

TVNorge logo

story txt Brille

Det blir nye dypdykk i vitenskapens forunderlige verden når programleder Harald Eia slipper løs sin indre nerd i en ny sesong med Brille.

I det humorbaserte kunnskapsprogrammet får noen av landets ledende komikere bryne seg på tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

Denne sesongen har Harald Eia invitert gjester som Steinar og Tore Sagen, Atle Antonsen, Else Kåss Furuseth, Jon Almaas, Egil Hegerberg, Mikkel Niva, Jakob Schøyen Andersen, Martin Beyer Olsen og vitenskapsformidler Andreas Wahl.

71° nord ntk – class ref -> code

71° nord – Norges tøffeste kjendis

TVNorge logo

story txt 71° nord ntk

Vi skal igjen teste hvilken kjendis som best takler overgangen fra rød løper til svart løype.

Med en gruppe bestående av blant andre en urban humorist fra Bøler, en ekte norsk TV-diva, en rappkjefta radioprater og både aktive og tidligere toppidrettsutøvere på landslagsnivå, er det også duket for mye humor, sterke følelser og høyst variabelt vinnerinstinkt blant deltakerne.

Følgende 10 skal i år kappes om å være første kjendis i mål på Nordkapp: Silje Norendal (snowboardkjører), Thomas Alsgaard (tidligere langrennsløper), Ola-Conny Wallgren (TV-personlighet), Iman Meskini (skuespiller), Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (tidligere fotballspiller), Guro Fostervold Tvedten (journalist), Mia Gundersen (artist og skuespiller), Vita Mashadi (TV-personlighet), Yousef Hadaoui (komiker) og Niklas Baarli (programleder).

All together now – class ref -> code

All Together Now Norge

TVNorge logo

story txt All togheter now

All Together Now Norge er vår versjon av en av årets største seersuksesser i Storbritannia. Anne Rimmen blir programleder.

All Together Now Norge er et storslått men likevel litt mindre høytidelig talentshow enn man er vant med. Her handler det ikke om platekontrakt eller popkarriere, det handler om å finne folk som evner å «ta scenen» umiddelbart og få de 100 musikkekspertene i dommerpanelet opp av stolene og med på allsang. Her snakker vi om et feelgood-program for hele familien.