Oljefondet – class ref -> code

Slik blir høsten 2020 på TVNorge og Dplay

Scroll

story txt Oljefondet

Ylvis er tilbake med et actionfylt humorshow, urban festreality erstatter ekser på stranden, MasterChef skal lages etter australsk oppskrift, og Jon Almaas og Henriette Steenstrup skal finne Norges smarteste kjendiser. Dette er noen av høydepunktene som kommer på TVNorge og Dplay denne høsten. Scroll deg gjennom menyen under.

På Dplay kommer også den nye humordramaserien Nach, der tre ungdommer i samme kollektiv følges gjennom en skjellsettende sommer, og hvor hver episode utspiller seg på et nytt nachspiel. I tillegg blir det nye runder med Thomas Giertsen: Helt perfekt og Brille, samt fjorårsnyvinningen og Gullruten-vinner Kongen befaler på Dplay og TVNorge til høsten.

Jul i blodfjell 2 – class ref -> code

Ylvis på holmen med Calle og Magnus

story txt Jul i blodfjell 2

Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker er tilbake med et nytt og actionfylt humorshow på TVNorge og Dplay, og de har selvsagt med seg både Magnus Devold og Calle Hellevang-Larsen.

Fire år er gått siden gjengen lagde femte og siste runde av I kveld med YLVIS, programmet som ble en voldsom publikumssuksess for TVNorge og som førte til global stjernestatus for Ylvis-brødrene på grunn av musikkvideoen The Fox.
 
Når gjengen nå returnerer til TV-skjermen, blir det mindre talk og mer show. Ylvis på holmen med Calle og Magnus gir deg all humoren, galskapen, musikken, slapsticken og uforutsigbarheten som følger med når Ylvis, Calle og Magnus gjør det de kan best!

Neste Sommer – class ref -> code

Alle mot alle

story txt Neste Sommer

Denne høsten kommer TVNorge og Dplay med et helt nytt humoristisk gameshow, ledet av Jon Almaas og Henriette Steenstrup.

Alle mot alle er et spørreprogram der kjente nordmenn møtes til en beinhard og underholdende hjernekamp. Fordelt på lag på to og to skal kjendisene bevise hvem som vet mest om det meste.

 
I hvert program møtes lagene til en humorfylt, men prestisjetung, kunnskapskrig der hvert poeng kan bli avgjørende. Spørsmålene er ikke nødvendigvis som i andre gameshow, og i løpet av høsten møter alle de sju lagene hverandre. De fire beste går videre til semifinaler – før finalerunden til slutt vil avsløre hvem som er de to mest kunnskapsrike kjendisene Norge har å by på. I høstens Alle mot alle møtes følgende sju lag til kunnskapsdyst: Hans Olav Lahlum og Karoline Dyhre Breivang, Christian Borch og Siri Kristiansen, Janne Formoe og Tom Stiansen, Wasim Zahid og Astrid Nylander Almaas, Sigurd Sollien og Bjørn-Henning Ødegaard, og Fridtjof Nilsen og Hanne Kristin Rohde.

Helt perfekt – class ref -> code

Singletown

story txt Helt Perfekt

Er dette forholdet virkelig «det store»? Eller finnes det bedre alternativer der ute? I Dplays nye festrealityserie Singletown setter fem kjærestepar forholdet sitt på pause, mens de hver for seg utforsker singellivet i Oslo.

De ti flytter inn som single i to leiligheter, like i nærheten av deres ekser. Der skal de tilbringe noen hete sommeruker med festing, luksuriøse dater, fristelser, drama og uventede tvister. Underveis får parene får se videoklipp av hva den andre holder på med, og hver uke avsluttes med en kjærlighetsseremoni ledet av programlederne og mentorene Pierre og Daniel Louis. Parene kan da velge å satse videre på hverandre og forlate Singletown som et par, eller å bli værende for å utforske singellivet en uke til. I Singletown får de unge parene testet ut det mange andre går og lurer på, nemlig om gresset virkelig er grønnere på den andre siden.

Brille – class ref -> code

MasterChef Norge

story txt Brille

Verdens aller største og mest suksessfulle matprogram, MasterChef, kommer denne høsten i norsk versjon på TVNorge og Dplay.

Inspirasjonen for programserien er den australske varianten av programmet, som lenge har vært en favoritt blant både norske og internasjonale seere. I MasterChef Norge får lidenskapelige amatørkokker fra hele landet lov til å konkurrere innen kokkekunst og bli bedømt av noen av Norges fremste matkjennere. Deltakerne er alle vanlige mennesker som lager ekstraordinær mat, og i løpet av sesongen skal 16 stykker bli til tre finaledeltakere, før en av dem til slutt står igjen som Norges nye MasterChef. Dommerpanelet utgjøres av Lise Finckenhagen, Jonathan Romano og Maj-Britt Aagaard. I MasterChef Norge får noen av landets mange ukjente kokketalenter en sjanse til å skinne, samtidig som de lokker fram sulten, kokkeleringsiveren og matgleden blant de norske TV-seerne.

71° nord ntk – class ref -> code

Top Gear Norge

story txt 71° nord ntk

Denne høsten kommer et av verdens mest kjente TV-konsepter i helnorsk versjon.

Top Gear er bilprogrammet som griper tak i alle, enten de er sertifiserte bilnerder eller ikke har snøring på bil i det hele tatt. Til å lede den norske utgaven, og dermed få guttedrømmen sin oppfylt, har TVNorge håndplukket TV-veteran Petter Schjerven, musiker og programleder Esben «Dansken» Selvig og supersjåfør og drifting-stjerne Fredric Aasbø. Trioen skal dra Norden rundt for å teste og konkurrere med nye og gamle kjøretøy, treige og raske, stygge og vakre – kort sagt alt som kan rulle og krasje.

Hvite gutter – class ref -> code

Basic bitch

story txt Hvite gutter

Venninnene Anine, Ingrid, Madeleine og Julie var de fineste ‘94-jentene i Tønsberg. Det er de fortsatt – for alle de andre har dratt fra byen.

Basic bitch er en ny Dplay-serie om fire ganske vanlige jenter som kunne flyttet til Oslo med ambisiøse #lifegoals og ustoppelig karrieredrive, men som heller foretrekker en komfortabel tilværelse i hjembyen. Alle kan jo ikke bli leger og psykologer og influensere, men alle kan, og bør, gjøre alt i sin makt for å gjøre årets nyttårsaften, 17. mai, og sankthansaften enda bedre enn den forrige. Jentenes livsfilosofi er enkel: Ha det fett så lenge man kan, stå sammen gjennom opp-og nedturer – og aldri glem at det er bedre å være en ener i Tønsberg enn en treer i Oslo.

 
Jentegjengen er deres ugjennomtrengelige fort, men utenfor murene lusker stadig faretruende krefter som kjærester, familie, arbeidsliv og samfunnet forøvrig.

Oppussing på én dag – class ref -> code

Voksensmerter

story txt Oppussing på én dag

Media rapporterer om at unge i Norge sliter mer enn noen gang. De sliter psykisk, de sliter på skolen, de sliter sosialt og de sliter med dårlig selvfølelse. Men er alt virkelig så forbasket mørkt der ute? Og uansett, burde man ikke heller fokusere på løsningene istedenfor problemene?

Voksensmerter er en doku-humorserie der den frittalende influenseren og komikeren Maria «Piateed» Stavang ser med konfronterende skråblikk på sin generasjons utfordringer med å bli voksen. Hun er overbevist om at det må finnes enkle løsninger på store problemer, og hun tester gjerne ut alle mulige teorier, råd og anbefalinger fra eksperter og mannen i gata – sånn at seerne skal slippe.

Voksensmerter er Marias lettleste bruksanvisning for hvordan å bli voksen. Hvordan finner du ut hva du vil bli? Hvordan tar du ansvar for klimaet? Hvordan finner du den rette? Og må du plent gjøre det? Alt dette skal Maria finne ut av, på sin helt særegne måte.

Lunsj med Lilli – class ref -> code

Kongen befaler

story txt Lunsj med Lilli

Kongen befaler er et humorspekket og energisk gameshow med Atle Antonsen i rollen som den allmektige og o’store programleder. Årets underdanige paneldeltakere er Jon Almaas, Calle Hellevang-Larsen, Maria «Piateed» Stavang, Magnus Devold og Mia Hundvin, mens Olli Wermskog fortsatt er Atles trofaste assistent.

I hvert program deler kongen ut absurde praktiske utfordringer som deltakerne må løse på mest mulig kreativt og effektivt vis. De må utføre oppgavene helt på egenhånd, og aner ikke hvordan de selv, eller deres motstandere, har klart seg før de samles i studio for å bevitne resultatet. Hvordan legger man en brødskive i brødristeren fra lengst mulig avstand? Hvem spiser nest mest medisterkaker? Og hvordan lager man et spektakulært sprangridningsshow uten hest? Skitne triks og bestikkelser er lov underveis, og når alt er sagt og gjort – og all verdighet er blåst bort – er det opp til Atle Antonsen å bestemme hvem som er ukens vinner.

Kongsvikfamiliene – class ref -> code

Brille

story txt Kongsvikfamiliene

Einar Tørnquist er tilbake med en ny runde Brille på Dplay og TVNorge denne høsten.

I det humorbaserte kunnskapsprogrammet får noen av landets beste komikere bryne seg på tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker. Listen av gjester inkluderer folk som Herman Flesvig, Jan Thomas, Live Nelvik, Mikkel Niva, Randi Liodden, Calle Hellevang-Larsen, Egil Hegerberg, Siri Kristiansen, Steinar og Tore Sagen, Solveig Kloppen og Christian Mikkelsen.